Sara Petrovčič

pevka

Skupini se je priključila junija 2012 in to potem, ko je zmagala v ostri konkurenci na avdiciji za nov glas Pande.
Začela je z dekliško skupino, v kateri je pela in plesala, ko je imela 13 let. Obdobju prvih pevskih nastopov na šolskih prireditvah je sledilo zborovsko petje, učenje klavirske harmonike in nastopi z orkestrom. V srednji šoli se je začela učiti solo petje pri opernem pevcu Kianu De Bonaldiju. Poleg rednih vsakoletnih nastopanj na humanitarnih koncertih Srednje Ekonomske šole v Mariboru si je odrsko kilometrino nabirala v skupini Mama rekla, s katero so preigravali pop rock priredbe in nastopali na odrih za zaključene družbe. Z avtorsko glasbo se je prvič srečala pred tremi leti, ko je začela sodelovati v skupini Tadej&Playfulness, s katero je izpeljala manjšo turnejo po slovenskih odrih. Leta 2011 je stopila na samostojno glasbeno pot pod umetniškim imenom Sara Bee, spomladi 2012 je predstavila svoj prvi avtorski single Ko ob meni si, za katerega je besedilo napisala sama. Ustvarila je tudi projekt Vokalna ekstaza, ki ga sestavljajo akustična kitara ter dva spremljevalna vokala.
Poleg barvite pevske poti je Sara diplomirala ekonomijo, vendar pravi, da je njena duša pri glasbi in da v njej najbolje najde samo sebe. Sicer pa šestindvajsetletna Sara na življenje gleda svetlo in pozitivno. Obožuje naravo, ki ji daje inspiracijo za pisanje in ustvarjanje. Prav tako jo navdihujejo konji, katerim v bodoče želi posvetiti več časa. Sicer posluša različne glasbene zvrsti, pravi, da naj bi dober glasbenik bil odprt za različne stile, saj s tem širi obzorja, nabira ideje… Zato se tudi ne omejuje v kombiniranju in izvajanju različnih glasbenih zvrsti. Edina stvar, ki pa jo zasleduje je kvaliteta. Ne mara polovičarskega dela. V prostem času tudi rada bere, predvsem avtobiografije, pogleda film in v kuhinji eksperimentira z jedmi iz različnih kontinentov. Zaljubljena je v svobodo in svoboden je tudi njen stil oblačenja. Med seboj kombinira različne stile in se ne obremenjuje s trenutno modno muho.
Njen avanturističen duh nikdar ne spi. Ker dolgo časa ne zdrži na istem mestu, pobegne na različne konce sveta. Vsekakor je med najbolj priljubljenimi pravljična Škotska, kjer je tudi nekaj časa študirala in kamor se redno vrača, saj je zanjo eden najlepših krajev za oddih.