Damjan Mulej

Bobnar, tolkalist

Kot najstnik je spoznal Pando in od takrat jo je vedno spremljal. Najprej je bil kar zraven; na vaji ali na nastopu. Vedno s kakšnim tolkalom, kasneje s konga bobni. Igral je tudi pri skupini So What. Nekoč, ko je Panda imela nastop v neki TV oddaji, je enostavno prinesel konge in se postavil poleg ostalih pred kamere. Nihče ni rekel nič. Čez čas je sedel za bobne namesto Toma Tomšiča in za njimi sedi še danes.

Rad posluša jazz in sodobnejšo fussion glasbo, vozi svojega Espaceja in se preganja naokoli z družino. Sicer je končal gradbeno šolo, a ga je usoda pripeljala med optike. Kako? Preprosto! Nekoč, ko je kupoval nove bobne, je potreboval nekaj dodatnega denarja in kitarist Samo mu ga je posodil. Ko pa ga je bilo potrebno vrniti, je Damč predlagal, da ga enostavno odsluži v Samovi optiki. No, izkazal se tako dobro, da ga je Samo na koncu vzel v službo.

Med Pandovci je daleč najmlajši in največji pozitivec. Težko bi se v vseh letih sodelovanja s Pando našel dan ali trenutek, ko je bil zle volje oziroma je stresal naokoli slabo voljo in negativno energijo.
Zaljubljen je v svojo družino in rad se potepa s svojim štirinožnim prijateljem.