Odmeven koncert s Saro v ORTOBARu

V četrtek 22.11.2012 je Panda predstavila svojo novo Pandico, Saro Petrovčič in pokazala ter dokazala, da si od te popularne slovenske glasbene legende lahko obetamo še veliko. Na koncertu so bili tudi mediji in ti so med drugim zapisali naslednje:

“Skupina Panda se je včeraj v Ortu prvič predstavila v živo z novo pevko. Že takoj je treba povedati, da je Sara ognjeni krst prestala brez vsake težave. Tudi sicer je bilo na njihovem več kot uro in pol dolgem nastopu kaj slišati. Panda je tip skupine, ki pri nas izumira. Člani so predvsem izvrstni glasbeniki, ki imajo dobre, pravzaprav za naš prostor nadstandardno dobre skladbe in za pop nadpovprečno inteligentna besedila.
Sara, klaviaturist Andrej Pompe, bobnar Damjan Mulej, tolkalec Vanja Vogrinčič, basist Vlado Pirc in kitarist Samo Pirc so koncert začeli s skladbo V poznih nočnih urah in že takoj je postalo jasno, da bo “šlo zares”. Panda je od prvega trenutka zvenela odlično, če že ne kar virtuozno. Njihova lahkotnost muziciranja je osupljiva, še posebej v luči tega, da so njihove skladbe po strukturi daleč od preprostega. ” (SIOL, 23.11.2012)

“26-letna Štajerka je po spletu okoliščin, ko je skupino iznenada zaradi pogodbe z založbo z njeno novo skupino morala zapustili Saša Danilov, peta vokalna moč skupine. In prvič se je v novi vlogi predstavila sinoči v ljubljanskem Orto baru. Tega so napolnili vsi ljubitelji skupine, ki jih je skozi leta prepričevala fatalnost in žametna globina glasov Suzane Jeklic, pozneje Suzane Werbole in Katje Obleščak. Vse prej kot nezahtevno občinstvo, če upoštevamo dejstvo, da so nekateri odraščali in odrastli ob Pandini glasbi in da so besedila in interpretacije že tako ukoreninjeni v podzavest kot vožnja s kolesom. Bolje rečeno, ko enkrat slišiš, ne pozabiš več nikoli.
Duh Pande, kot so jo mnogi nekoč poznali, je še vedno vitalen v instrumentalni zasedbi. Poleg klaviaturske suverenosti Pompeta, ki s pridom izkorišča svoje sekunde solaž, sta tu nepogrešljiva brata Pirc na basu in kitari. Neutruden stroj za trojico vodilnih v instrumentalnih ekshibicijah pa ostajata Damjan Mulej na bobnih in Vanja Vogrinčič na tolkalih.” (MMC, 23.11.2012)